Rejser

Højskole med rejser

Tilføj endnu mere krydderi og eventyr til dit højskoleophold. Du kan rejse med flere forskellige fag, og der er nok af destinationer at vælge imellem. Vi er en højskole med rejser til hele verden. 

Du må rejse 1/7 af dit ophold – det betyder, at for hver uge du er højskoleelev, må du rejse en dag.
Det vil sige, at hvis du er elev i 26 uger, så må du max rejse i 26 dage i løbet af dit ophold på højskolen!

Rejserne bliver løbende opdateret, så der tages forbehold for ændringer af vores program.

Rejser i foråret

Studietur til Norge

I foråret flytter vi hele højskolen til Hemsedal i Norge. En fælles skitur for alle elever, og hvor alle bliver undervist på deres eget niveau.

Dykkertur Både for- og efterår

Turen går til til Fillipinerne – et rene dykker-mekka, hvor der er rig mulighed for at blive AAOW dykker.

Foskajak i Norge

Her er der mulighed for masser af leg, vildskab og bevægeglæde i den smukke og vilde natur!

Friluftsliv til Norge

Er du bare helt pjattet med det primitive friluftsliv? – så er denne tur lige noget for dig. Turen er for alle – også for dig der ikke tidligere har dyrket friluftsliv…

Kanotur på Gudenåen

3 dages kanotur på Gudenåen med overnatning i telt, bivuak eller shelter og madlavning på bål eller trangia er den vigtigste bestanddel i uge 23 i Danmark.

Klatring i Frankrig

Vi skal til et område hvor der er over 3500 klatreruter i nærområdet, og vi kan fra vores bolig gå ud til de første 500 af dem, som ligger lige ned til den lokale flod.

Rough'n tough eller Rytme på Island

Kom til Island med fagene Rough’n Tough eller Rytmisk gymnastik. Foruden  faglig fordybelse skal vi opleve Islands imponerende natur.

Skirejser

Eventyr og udfordringer!
Kan du ikke få nok af sne? I løbet af året tilbyder vi flere skiture.

Tropeeventyret på Filippinerne

Find solbriller og snorkelgrej frem! Så er du klar til hemmelige øer med svajende palmer, kridhvide sandstrande, havskildpadder og ægte tropeeventyr.

Rejser i efteråret

Studietur til Frankrig

I efteråret rykker hele højskolen en uge til nationalparken Monts d’Ardèche Natural Regional Park. Vi skal dyrke en masse sport og være kulturelle.

Adventure i Livigno

Vi skal en uge til den afsidesliggende adventure-by Livigno ligger gemt mellem massevis af tinder og smuk natur, i det nordlige Italien.

Foskajak i Norge

Her er der mulighed for masser af leg, vildskab og bevægeglæde i den smukke og vilde natur!

Skirejser Både efterår og forår

Eventyr og udfordringer!
Kan du ikke få nok af sne? I løbet af året tilbyder vi flere skiture.

Dykkertur Både efter- og forår

Turen går til Indonesien, Filippinerne eller Malta. En uforglemmelig oplevelse under havets overflade!

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Skulle det ske, at en rejse enten bliver aflyst eller ændret, så arrangerer vi spændende alternativer.

Forsikring

Danske elever skal medbringe det gule sygesikringsbevis samt det blå EU-sygesirkingskort. Her kan du læse om og bestille det blå EU-sygesikringskort. Elever fra øvrige nordiske lande har ret til gratis akut sygebehandling i Danmark – medbring gyldig legitimation. Højskolen har en fælles rejseforsikring for elever på højskolen. Rejseforsikringen dækker sygdoms-/skadesbehandling og evt. hjemtransport udover det, som sygesikringskortet dækker.
Højskolen har IKKE en afbestillingsforsikring som dækker ved afbud på studietur og linjerejser.
Undersøg hjemmefra, om du er dækket af din eller af dine forældres årsrejseforsikring ved forhindret deltagelse i studietur/linjerejse.

 

Det var en konge uge, fedt med aktiviteter hele dagen, der var sjove og udfordrende og så var aftnerne bare pisse hyggelige